Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στο διήμερο Openfest2019, που θα γίνει το Σ/Κ 08-09/06/2019 στην Πανεπιστημιούπολη 1, του Πα.Δ.Α. (πρώην ΤΕΙ Αθήνας).

Περισσότερα...

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου “Ένωση Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδας (HEL.L.U.G.)”, ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 και ώρα 17:30 – 21:30, θα διεξαχθεί η 22η Γενική Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση της Ένωσης. ΤΟΠΟΣ H πιο πάνω Γενική Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση θα γίνει σε αίθουσα των εγκαταστάσεων του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών (H.U.A.), στην οδό Ομήρου 9, Ταύρος. Σε σύντομη περιγραφή, είναι 5' με τα πόδια από τον ΗΣΑΠ – Σταθμός “Ταύρου”.

Περισσότερα...

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου “Ένωση Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδας (HEL.L.U.G.)”, ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 και ώρα 17:30 – 21:30, θα διεξαχθεί η 21η Γενική Εκλογο-Απολογιστική Συνέλευση της Ένωσης. ΤΟΠΟΣ Η Συνέλευση θα γίνει σε αίθουσα του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου Αθηνών (H.U.A.), στις εγκαταστάσεις του στην οδό Ομήρου 9, Ταύρος. Σε σύντομη περιγραφή, είναι 5' με τα πόδια από τον ΗΣΑΠ – Σταθμός “Ταύρου”. Βγαίνοντας από το Σταθμό από τη μεριά του Ταύρου (όχι της Καλλιθέας) και περπατώντας στον πεζόδρομο παράλληλα με τις γραμμές (οι γραμμές στο αριστερό χέρι), προς τον ΗΣΑΠ της Καλλιθέας, μόλις τελειώσει ο πεζόδρομος στο δεξί χέρι είναι η οδός Ομήρου.

Περισσότερα...

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017, θα διεξαχθεί η Απολογιστική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδας (HEL.L.U.G.). Η συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν στο Metropolis Cafe, Λαρίσης 49, Αμπελόκηποι, (3' από το σταθμό “ΠΑΝΟΡΜΟΥ” του Μετρό) και από ώρα 17:00 έως 22:00. Στα πλαίσια της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί: * Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μελών. * Απολογισμός απερχόμενου ΔΣ και ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε.

Περισσότερα...

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016θα διεξαχθούν η Απολογιστική Γενική Συνέλευση και οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδας (HEL.L.U.G.). Η συνέλευση και οι εκλογές θα διεξαχθούν σε Αίθουσα του Πανεπιστημίου Πειραιά, κατά την πρώτη ημέρα έναρξης των εργασιών του 9oυ Συνεδρίου FOSSCOMM 2016και από ώρα 13:00έως το τέλος του Προγράμματος του Συνεδρίου. Στα πλαίσια της Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί: * Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μελών. * Απολογισμός απερχόμενου ΔΣ και ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου τη χρονιά που πέρασε.

Περισσότερα...

Παλαιότερα άρθρα

HEL.L.U.G Meetups! Δεν υπάρχουν
Εκδηλώσεις Δεν υπάρχουν

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.