Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στο διήμερο Openfest2019, που θα γίνει το Σ/Κ 08-09/06/2019 στην Πανεπιστημιούπολη 1, του Πα.Δ.Α. (πρώην ΤΕΙ Αθήνας).

Περισσότερα...

Ενημερώνω ότι λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων των μελών μας, το εργαστήριο για τις 17 Μαΐου ακυρώνεται, ο χώρος θα μείνει κλειστός. Επίσης, αν κάποια μέλη μας πιστεύουν ότι το Σάββατο δεν είναι βολική ώρα, ας μας προτείνουν στο board@hellug.gr ή στο hellug@hellug.gr τις προτάσεις τους για εναλλακτική μέρα/ώρα που θα μπορούσαμε να ανοίγουμε το χώρο.

Περισσότερα...

Επιστρέψαμε από τις διακοπές του Πάσχα και ξανανοίγουμε το εργαστήριο του Hellug, αυτό το Σάββατο.

Περισσότερα...

Λόγω μη απαρτίας της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, ορίζουμε επαναληπτική σε 14 μέρες από τη ΓΣ. Τόπος: Hackerspace Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στα πλαίσια της Συνέλευσης έχουμε: Τακτοποίηση εκκρεμοτήτων μελών Απολογισμό απερχόμενου ΔΣ και ενημέρωση από τις Ομάδες Εργασίας σχετικά με τις δράσεις του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε Εκλογή νέου ΔΣ Ανοιχτή συζήτηση θεμάτων σχετικών με το σύλλογο Εγγραφές νέων μελών Τα μέλη του συλλόγου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο Δ.

Περισσότερα...

Την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου (25-30 Νοε.) θα διεξαχθεί πανευρωπαϊκά το "coding for Europe", δηλαδή παράλληλες εκδηλώσεις για developers. Στο Σύλλογο, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε με μία παρουσίαση στο χώρο μας, στο Μαρούσι, το Σάββατο 30 Νοε. Περισσότερα στις εκδηλώσεις  Αν κάποιος θέλει να παρουσιάσει κάτι επιπλέον, ή να προβάλλουμε κάποια παράλληλη εκδήλωση, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο board@hellug.gr

Περισσότερα...

HEL.L.U.G Meetups! Δεν υπάρχουν
Εκδηλώσεις Δεν υπάρχουν

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.