Καλούμε με την παρούσα ΝΕΑ πρόσκληση, τα μέλη του Συλλόγου Ένωση Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδας (Ε.Χ.Φ.Λ.Ε.) - Hellenic Linux User Group (HEL.L.U.G.), να παραστούν προσωπικά την ΚΥΡΙΑΚΗ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 και ώρα 17:30 – 21:30, στη διεξαγωγή της αναβληθείσας λόγω COVID-19, 23ης Τακτικής Γενικής Εκλογο-Απολογιστικής Συνέλευσης της Ένωσης, στην Έδρα του Σωματείου Ένωση Χρηστών και Φίλων Λίνουξ Ελλάδας (Ε.Χ.Φ.Λ.Ε.) - Hellenic Linux User Group (HEL.L.U.G.), Παπαφλέσσα 1-3, Καλλιθέα. Λόγω των ισχυουσών οδηγιών για την προστασία του πληθυσμού από τη διάδοση της νόσου COVID-19, η Γ.Σ. θα διεξαχθεί στον Σύλλογο Ιμβρίων, Ελευθ.Βενιζέλου 80-Νέα Σμύρνη, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Περισσότερα...

Ακυρώθηκε λόγω Covid-19 Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου Ένωση Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδας (Ε.Χ.Φ.Λ.Ε.) - Hellenic Linux User Group (HEL.L.U.G.), να παραστούν προσωπικά την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 και ώρα 17:30 – 21:30, στη διεξαγωγή της 23ης Τακτικής Γενικής Εκλογο-Απολογιστικής Συνέλευσης της Ένωσης

Περισσότερα...

Τη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σύλλογος θα έχει παρουσία στην Βραδιά Ερευνητή 2019 που θα γίνει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Κτίριο Αβέρωφ, Ιστορικό Συγκρότημα Πατησίων.

Περισσότερα...

Προσκαλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στο διήμερο Openfest2019, που θα γίνει το Σ/Κ 08-09/06/2019 στην Πανεπιστημιούπολη 1, του Πα.Δ.Α. (πρώην ΤΕΙ Αθήνας).

Περισσότερα...

Ενημερώνω ότι λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων των μελών μας, το εργαστήριο για τις 17 Μαΐου ακυρώνεται, ο χώρος θα μείνει κλειστός. Επίσης, αν κάποια μέλη μας πιστεύουν ότι το Σάββατο δεν είναι βολική ώρα, ας μας προτείνουν στο board@hellug.gr ή στο hellug@hellug.gr τις προτάσεις τους για εναλλακτική μέρα/ώρα που θα μπορούσαμε να ανοίγουμε το χώρο.

Περισσότερα...

HEL.L.U.G Meetups! Δεν υπάρχουν
Εκδηλώσεις Δεν υπάρχουν

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.