Περί HELLUG

Η Ένωση Χρηστών και Φίλων Linux Ελλάδος (Hellenic Linux User Group - HEL.L.U.G.) αποτελεί τον επίσημο μη κερδοσκοπικό σύλλογο με στόχο τη διάδοση του λειτουργικού συστήματος Linux, την υποστήριξη των χρηστών του στην Ελλάδα καθώς και τη δημιουργία κοινής βάσης τεχνογνωσίας σχετικά με το Ελεύθερο Λογισμικό γενικότερα.

Περισσότερα...

Mailing lists

Οι δημόσιες συζητήσεις για τα θέματα του σύλλογου Hellug γίνονται στη λίστα Hellug, στην οποία μπορεί να εγγραφεί οποιοσδήποτε ανεξάρτητα από το αν είναι μέλος του συλλόγου ή όχι. Η λίστα είναι διαθέσιμη και μέσω του local.linux.greek.hellug Usenet Newsgroup από τους εξυπηρετητές news.grnet.gr και news.ntua.gr.

Περισσότερα...

Πρόκειται για λίστες ταχυδρομείου (mailing lists) που σκοπό έχουν την γρήγορη ενημέρωση, την επίλυση αποριών και τις γενικές συζητήσεις.

Περισσότερα...

Εδώ βρίσκονται η προσωπικές σελίδες μέλων του Hellug.

Περισσότερα...

Ένα μεγάλο κεφάλαιο για το σύλλογο έκλεισε με τη χθεσινή (25/9/2010) μετακόμιση του εξοπλισμού από το διαμέρισμα της Καλλιθέας όπου φιλοξενήθηκε για χρόνια το εργαστήριο του Hellug. Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού κρίθηκε αρκετά (ως υπερβολικά) παλιό κι έτσι πήγε προς ανακύκλωση, ήταν κυρίως παλιές οθόνες, παλιοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και λοιπά εξαρτήματα όπως τροφοδοτικά, μητρικές κάρτες και σκληροί δίσκοι. Όσα υλικά κρίθηκε πως θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα για το μέλλον κρατήθηκαν.

Περισσότερα...

Το νέο ΔΣ του Hellug συνεδρίασε σήμερα και αποφάσισε για τις αρμοδιότητες των εκλεγέντων μελών του:
 Πρόεδρος Στέλλας Ιάκωβος
 Αντιπρόεδρος Κουέσκιν Ρίτσαρντ
 Γραμματέας Πάνος Παναγιώτης
 Ταμίας Δοκιανάκης Φάνης
 Έφορος Νικολουδάκης Νίκος

Περισσότερα...

Εκδηλώσεις 12/09/2015 - Εργαστήριο 2015

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.