Αξιοποιώντας την δωρεάν παραχώρηση του χώρου στο Μαρούσι, από το μέλος μας Πάνο Χρηστέα, προγραμματίζεται η λειτουργία του χώρου για το επόμενο τρίμηνο...

Περισσότερα...

 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο HELLUG θα συμμετέχει και φέτος στο Athens Digital Week. Ο χρόνος διεξαγωγής είναι από την Πέμπτη 7 έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Περισσότερα...

FOSSCOMM 2011

Το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου διεξάγεται στο Παν. Πατρών το συνέδριο των Κοινοτήτων Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα FOSSCOMM 2011.

Ο HELLUG θα βρίσκεται εκεί και θα συμμετέχει με την παρουσίαση του Δημήτρη Γλυνού, με τίτλο:"HELLUG 2011: The year we made contact", το Σάββατο 7 Μαΐου 10:45 πμ στην Αίθουσα "FOSSTalk Main" (ΒΑ). Η παρουσίαση περιγράφει την πορεία του συλλόγου, τις δράσεις του στο 2010 και τους στόχους του για το 2011.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

Περισσότερα...

Ανανεώνουμε τον ιστότοπο του συλλόγου, και αναζητάμε φωτογραφίες, βίντεο ή και έντυπο υλικό από εκδηλώσεις και συναντήσεις του συλλόγου.

Όποια μέλη ή φίλοι του συλλόγου έχουν υλικό που επιθυμούν να μοιραστούν, μπορούν να αποστείλουν το υλικό με mail στο board@hellug.gr ώστε να αναρτηθεί.

Περισσότερα...

Η ομάδα εργασίας για τα Σχολεία συνεχίζει τις εργασίες της στα παρακάτω σχολεία: Εσπερινό (Βραδινό) Λύκειο Καλλιθέας, Εργαστήριο Ειδικής Επαγ/κής Εκπ/σης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Αγίου Δημητρίου, Δημοτικό Σχολείο Αγ. Ανδρέα - Ν. Σμύρνης

Περισσότερα...

Παλιότερα άρθρα

Εκδηλώσεις Δεν υπάρχουν

Ακολουθήστε τον HEL.L.U.G.